Terug

Potentieverhogende middelen voor Vrouwen (4)

Wij hebben diverse producten die het Libido van de vrouw positief kunnen beinvloeden. Voor 17:00 besteld morgen in huis.

Filters

Libido vrouw verschilt van man

Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig, maar verschillen wel op diverse vlakken. Dit gaat ook op voor het libido. Vrouwen hebben niet altijd evenveel zin in seks als mannen. Het libido van een vrouw steekt anders in elkaar dan bij een man. Zo speelt sfeer een belangrijke rol, een omgevingsfactor die meespeelt of u als vrouw zin heeft in seks. Verder is ook leeftijd cruciaal in het zin hebben in seks. Uit onderzoek komt naar voren dat vrouwen tussen de 30 en 40 het meeste zin hebben in seks. Dit neemt niet weg dat ook in deze periode u als vrouw soms verminderde zin heeft om te vrijen.
 

Hoe ontstaat een laag libido?

Er zijn meerdere factoren die het libido van u als vrouw bepalen. Een externe factor zoals sfeer is cruciaal evenals het hebben én beleven van intimiteit na een bevalling of verstoorde hormonen vanwege de overgang. Seks is natuurlijk lastig te forceren. Wat zijn nog meer redenen waardoor er sprake is van een laag libido?

1. Stress
Stress lijdt tot druk en vaak is ontspannen moeilijk. Dit heeft ook invloed op het libido. Juist bij vrijen is ontspanning nodig, zowel lichamelijk als mentaal. Ontbreekt ontspanning, dan is seks moeizaam en soms zelfs pijnlijk.

2. Psychische problemen
Wanneer u als vrouw kampt met psychische problemen zoals bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld, dan bent u vaak helemaal niet bezig met seks. U zit veel in uw hoofd en wordt afgeleid door allerlei gedachten die u bezighouden. Dit zorgt ervoor dat u zich lastig ontspant en niet kunt richten op een fijne vrijpartij. Uiteraard moet u deze klachten niet negeren.

3. Relatieproblemen
Ervaart u problemen in de relatie met uw partner of is de rek er voor uw gevoel uit? Dan is dit niet bevorderlijk voor uw seksleven. Praten is uiterst belangrijk, want communicatie brengt u dichter bij elkaar en heeft uiteraard een positief effect op uw libido.

Wat de oorzaak of reden ook is, bij stress, psychische klachten of relatieproblemen is het verstandig om langs te gaan bij een arts, psycholoog of relatietherapeut. Deze persoon kan helpen om uw leven weer op de rit te krijgen. Verder kan het ook helpen om eens naar producten te kijken die uw zin in seks verhogen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.


Libido verhogende producten voor vrouwen

 
Er zijn diverse lust verhogende producten verkrijgbaar op de markt die seksuele opwinding stimuleren. Niet alleen voor mannen, maar juist ook voor vrouwen zijn er diverse producten te koop op onze site. ViaFemme is een bekend homeopathisch en natuurlijk merk dat seksueel genot opwekt en bevordert. Camagra vrouw en Libido Femme zijn eveneens stimulerende producten, allen gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.

Waarom u een aankoop doet in onze webshop?

Het is dus zeker zinvol om uw aankoop te doen in onze webshop. Waarom u een bestelling doet bij prostaatpil.nl?

- U kiest uit een veelzijdig aanbod potentie verhogende middelen voor vrouwen.
- Wat u vóór 17:00 uur besteld, heeft u vaak morgen al in huis.
- Uw bestelling altijd discreet en anoniem verzonden.
 

Kortom, ga voor kwaliteit en lust verhogende producten op basis van natuurlijke ingrediënten en doe uw aankoop bij prostaatpil.nl.
Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Prostaatpil.nl 4,45 / 5 - 22 Reviews @ Trusted Shops
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »